Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Журавлини насіння (Cranberry Seed Oil), 30 мл.

348 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01856
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія Журавлини насіння (Cranberry Seed Oil), 30 мл.
Рослинна олія Журавлини насіння (Cranberry Seed Oil), 30 мл.Під замовлення
348 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічне найменування: Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil.
Метод отримання: холодне пресування насіння журавлини. Нерафіноване.
Колір: від золотисто-жовтого до жовтогарячого.
Аромат: легкий, зелено-ягідний.
Регіон походження: США.

Хімічні компоненти.
Лінолева кислота 35-40%
Альфа-ліноленова кислота 30-35%
Олеїнова кислота 20-25%
Пальмітинова кислота 5-6%
Стеаринова кислота 1-2%
У концентрації менш ніж 1% містяться також арахідинова, ґаджеолеїнова, міристинова, пальмітолеїнова, гамма-лінолева ( 0,1-0,2%), ерукова, бігенова та деякі інші.
Фітостероли: бета-ситостерол — 1319 мг/кг, кампестерол 66 мг/кг, стигмайстерол — 68 мг/кг.
Фосфоліпіди: фосфатидилхолін — 202 мг/кг, фосфатидинозітіол — 9,9 мг/кг. 
Вітамін Е: альфа-токоферол — 341 мг/кг, гама-токоферол — 110 мг/кг.

Лікувальні та косметичні властивості.
Завдяки високому вмісту ненасичених жирних кислот ця олія формує правильний епідермальний бар'єр шкіри, активізує ліпідний обмін і утримує вологу в шкірі, відіграє важливу роль у запобіганні ішемічній хворобі серця, атеросклерозу та ін. серцевих захворювань, регулює запальні процеси в організмі.
Вважається, що олія журавлинного насіння може бути корисною під час лікування гінгівіту, кропив'янки, екземи, опіків, виразок та інших шкірних уражень.
Маючи високий вміст фітостеролів, олія журавлини здатна зменшити вміст холестерину та відіграє роль у запобіганні онкологічних захворюванням. Наявність саме бета-ситостеролу надає олії протизапальних і антиоксидантних дій, регулює рівень вологи в шкірі. Інгібує фермент еластазу, який руйнує еластинові волокна, сприяючи цим підвищенню еластичності та пружності шкіри. 
Наявність в олії фосфоліпідів активізує вироблення колагену, надаючи шкірі гладкість, а також запобігає крихкості та розшаруванню нігтів.
Олія журавлини має дуже високу концентрацію гамма-токоферолу. Гамма-токоферол має найбільшу антиоксидантну здатність серед усіх токоферолів і сприяє стабільності інших олій у разі додавання в них олії насіння журавлини. 
Олія журавлини має жовтий колір, який вказує на наявність каротиноїдів. 
Поєднання з іншими рослинними оліями: лісовий горіх, чорниця/блакитка, малина, полуниця, але також непогано поєднується й з ін.маслами.

Застосування:
- для сухої, що лущиться, чутливої шкіри
- для лікування різних шкірних захворювань ( псоріаз, екзема, дерматит, загоєння опіків та виразок тощо)
- у сонцезахисних засобах
- в засобах для догляду за волоссям
- у дитячій косметиці
— для виробництва помад, мила.

Олія журавлинного насіння має тривалий термін придатності завдяки високому вмісту антиоксидантів.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 348 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner