Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Сапоті, 100 мл.

773 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01416
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія Сапоті, 100 мл.
Рослинна олія Сапоті, 100 мл.Під замовлення
773 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання

Перший холодний віджим

 
Завод частина отримана
орешки
 
Ботанічна назва
сапота
 
Ботанічна сім'я
Sapotacées
 
якість

100% чистий і натуральний, дівчини , холодного пресування, косметична марка

 
Країна походження
Домініканська Республіка
 
культура
дикий

 

дика колекція

 
окисний потенціал
 
сортування інструкції з паковання
 
 
 
ЯКІСТЬ
дата виготовлення
Сентябр 2016 (лот RHV0174) і листопада 2016 (лот RHV0246)
 
Найкраще використовувати до кінця
Сентябр 2018 (лот RHV0174) і листопада 2018 (лот RHV0246)

На етикетці, номер партії треба писати із зазначенням серії паковання.

 
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд:  олійна рідина або тверда речовина оливкового (залежить від температури). Ця олія має тенденцію затвердіти за температури нижче ніж 15 °C Співавши багато, ця олія може затвердити більш або менш легко. 
- Цвет:  светло - жовтого до жовтогарячо-жовтого кольору (особливо, якщо олія є в рідкому стані ). Він приймає більш білий/жовтий зовнішній вигляд, коли твердне. 
- Запах:  м'який, тонкий гіркий мигдаль, ascsur деяких партій гарна нота підсмаженого фундука досить позначена 
- Touch:  жир. Якщо ви хочете, щоб поліпшити її проникнення в шкіру, змішайте його з проникною олією (Кукі, макадамія, фундук,...).

 
щільність
0915-0925
 
омивання
190-198
 
склад

Склад жирних кислот з допомогою хроматографії в газовій фазі  - ділянка RHV0174 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін Е  : лінолева кислота (омега-6): (11.23%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9): (53.12%) 
  • Насичені жирні кислоти (SFA):  стеаринова кислота (24,13%),  пальмітинова (8,89%)

Склад жирних кислот за допомогою хроматографії в газовій фазі — ділянка RHV0246:

  • поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін Е: лінолева кислота (омега-6): (11.58%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA)  олеїнова кислота (омега-9): (53,64%)
  • Насичені жирні кислоти (SFA):  стеаринова кислота: (24,26%) , пальмітинова кислота (8,96%)

Зосередьтеся на олеїновій кислоти: Олеїнова кислота походить від латинської та означає олеум нафти. Цей ліпідний є частиною сімейства омега-9. Це найбільш численній мононенасичених жирних кислот з довгим ланцюгом у нашому організмі. Дуже поживний для шкіри, робить її гнучкішою та м'якшою, , але більш сяйною.

 
умови зберігання
стабільно рослинна олія. Зберігати в сухому, захищеному від світла та тепла.
Дія: мікосептична, протизапальна, регенерувальна, поживна, зволожувальна
Застосування в косметиці:
- від втрати волосся:
олія сапоти добре себе зарекомендувала в догляді за волоссям — вона живить шкіру голови, бореться із сухістю шкіри та зволожує.
- сухе, слабке або фарбоване волосся:
олія сапоти допомагає відновити здоров'я волосся, яке зазнало забарвлення, робить його «слухняним», насичує волосся вітамінами та робить його м'яким на дотик.
- кучеряве волосся:
олія сапоти надає блиску кожному локону, полегшує розчісування волосся (для нормального та сухого волосся), зміцнює його від коренів до кінчиків — сприяє росту здорового волосся.
- як гарний поживний і зволожувальний засіб для шкіри та волосся
- для регулярного догляду за нормальною та жирною шкірою обличчя й тіла в дорослих і дітей
- у разі проблемних, схильних до дерматитів шкірі
- для запобігання подразненню, свербінню та лущенню шкіри
— як додатковий засіб у разі дерматитів, зокрема себорейних
- для зміцнення волосся, особливо сухого та ламкого
- у комплексному лікуванні грибкових уражень шкіри
- для догляду за почервонілим століттями
— рекомендується для сухої шкіри, особливо в зоні з вапняною водою або в складних погодних умовах.
- допомагає від опіків
— вирівнює колір шкіри.

Способи зовнішнього застосування: олія сапоти може застосовуватися у формі аплікацій, масок, масок, змащувань у чистому вигляді та в суміші з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з ефірними оліями, для приготування масажних і косметичних сумішей, для збагачення готових косметичних засобів: прикрімів, масок, шампунів, бальзамів.
Найбільш показано використовувати олію сапоті в поєднанні з реп'яною олією в пропорції 1:1. Маску наносять на 30 хв.

Протипоказання: індивідуальна нестерпність.

Умови зберігання: зберігати щільно закритим, за температури не вище ніж +25 °C. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. За температури зберігання нижче +5 °C може утворитися осад, який зникає під час нагрівання до +23 °C
 
 
 
Інформація для замовлення
  • Ціна: 773 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner