Кошик
604 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Бальзам копайба 10 мл.

148 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 00457
clockВідправка з 18 березня 2024
Бальзам копайба 10 мл.
Бальзам копайба 10 мл.Під замовлення
148 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Живиця традиційно витягують з серця дерева

 
Завод частина отримана
бальзамін
 
Ботанічна назва
копаифера лікарський
 
Ботанічна сім'ї
Césalpiniacées
 
якість

Ефірне масло ботаніки та біохімічно визначені (EOBBD)

  • 100% чистий (без інших ефірних масел родичів)
  • 100% повна (не знебарвлюється, не терпени, ядриця ...)
  • 100% натуральний (неденатурований з синтетичними молекулами)
 
Країна походження
Бразилія Amazon
 
культура
дикий

 

дика колекція

 
інша назва
Copaiba, амазонська Baume
 
презентація
бурштинові скляні пляшки з codigoutte
 
сортування інструкції з пакування
 
 
 
ЯКІСТЬ
дата виготовлення
Грудень 2015 (лот SHE0049) і квітень 2016 (лот RHE0105)
 
Краще всього використовувати до кінця
Грудень 2019 (лот SHE0049) і квітень 2020 (лот RHE0105)

На етикетці, номер партії слід листа із зазначенням серії упаковки.

 
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд : прозора в'язка рідина
- Колір : від жовтого до темно - жовтого кольору
- Запах : м'який, пряний, смолистий

 
щільність
0,89 - 0,95
 
точка спалаху
100 ° С
 
склад

Основні біохімічні компоненти - газова хроматографія багато SHE0049 :  виключно багаті сесквітерпени

  • Сесквітерпени:  бета-каріофілен (63,29%), germacrene-Д (3,17%), альфа-гумулен (6,50%), альфа-copaene (8,36%), дельта-кадинен (1,83%), транс-альфа-bergamotene (3,03% )

Основні біохімічні компоненти - етап газової хроматографії партії RHE0105 :  виключно багатий сесквітерпенів

  • Сесквітерпени:  бета-каріофілен (47,17%), germacrene-Д (8,66%), альфа-гумулен (5,84%), альфа-copaene (5,18%), дельта-кадинен (3,77%), транс-альфа-bergamotene (5,60% )
 
умови зберігання
Ефірні олії чутливі до УФ-випромінювання, а також поступового випаровування їх складових частин. Вкрай важливо, щоб тримати ефірні масла кольоровий скляній пляшці або алюмінієвої прокладці при температурі від 5 ° С до 40 ° С
Ботанічна назва: Copaifera officinalis, Copaifera reticulata
Синоніми: Бальзам копаиба, копайский бальзам, Oil of Copaiba, Oleum balsami copaivae, Oil of Copaiba (англ.), essence de baume de copahu, essence de copahu (франц.), Copaivabalsamol (нім.), oleum balsami copaivae (лат.).
Сімейство: Бобові (Fabaceae) або (Leguminoceae)
Опис: Багато дерев цього виду дають смолу, але вона не є справжнім бальзамом.
Копайский бальзам добувають методом «підсочки» з досягають 35 м у висоту дерев ботанічного роду Copaifera родини бобових, що ростуть в джунглях Бразилії, Венесуели, Колумбії, Болівії. З 25 видів цього дерева промислове значення мають не більше семи. Більшість з них являють собою могутні дерева, діаметр стовбурів яких 2-3 м, а вік — до 400 років. Бальзам добувають після досягнення деревом 50-60-річного віку. Роблять це індіанці, які отримують з одного дерева близько 20 кг бальзаму.
Колір: 1. Бальзам є в'язкою рідиною жовто-коричневого кольору, яка застигає на повітрі. 2. Масло - це легкотекучая жовтувата або зеленувата рідина.
Аромат: 1. Древесний, пряний. 2. Солодкуватий, деревинно-пряний з перцевої нотою
Метод отримання: 1. Бальзам збирають, просвердлюючи отвори в стовбурі дерева. 2. Ароматичне масло отримують з цього бальзаму методом дистиляції з парою.
Вихід олії з бальзаму, зібраного на деревах Copaifera reticulata, може досягати 85%, а для інших сортів становить 35-58%. У 70-х роках у США для парфумерних цілей застосовувалося більше 15 т/рік масла копайского бальзаму.
Використана частина рослини: Стовбур дерева
Область виростання: Південна Америка (центральна і східна частини). Масло виробляють в Бразилії, Венесуелі, Гвіані, Суринамі і Колумбії
Інші види: C. coricea, C. guyanisis, C. martii, C. multijuga
Клас:
Характеристика:
Хімічний склад: Хімічний склад цього масла не відрізняється постійністю із-за різноманітності сортів вихідного бальзаму.
Відомо, що до його складу входить більше 20 сесквітерпеновий вуглеводнів, в тому числі каріофілен (до 50%), бета-бісаболен і фарне-зен. У числі кисневмісних сесквітерпенів в олії з Copaifera multijuga Hayne виявлені кариофилленоксид (близько 8%) і до 2% мультиюгенола (G. Dalle та ін., Tetrahedron Lett. 1971, 659).

Більшість компаній, що виробляють парфумерні композиції та віддушки, воліє купувати бальзам, а масло робити самостійно. Таке масло являє собою безбарвну, жовтувате або синювату (з-за присутності азуленов) рідина з характерним деревним запахом з перцевої нотою і гіркуватим смаком.

Психо-емоційна дія
Знімає стреси.

Косметична дія
- для всіх типів шкіри, особливо для сухої і віковий
- бактерицидну, ранозагоювальну, дезінфікуючий
- усуває подразнення, нариви, почервоніння, лущення, відчуття печіння і стягування шкіри
- купирует нервную сыпь и стрессовые пятна

Спортивное применение
- обладает противотравматической активностью: обезболивание и заживление ран, переломов, ушибов и растяжений;

Целебное действие
В Центральной Европе применяют для лечения хронических циститов и бронхита, а также при хроническом поносе и нарушениях в системе пищеварения.
Бактерицидное, бальзамическое, дезинфицирующее, мочегонное, отхаркивающее, стимулирующее.
В домашних условиях применяется при бронхите, простуде, кашле, цистите.
В руководствах по ароматерапии масло копайского бальзама упоминается довольно редко. Считают, что оно полезно при бронхиальных и урологических заболеваниях. Применяют при лечении плохо заживающих ран и кожных заболеваний. 
- обладает слабительным эффектом;

Эротическое действие

Другое применение
Смола используется в фармацевтической промышленности при изготовлении лекарственных препаратов от кашля и цистита. Масло и бальзам служат фиксаторами в производстве духов, мыла, косметики. Бальзам также применяется для росписи фарфора.
В прошлые годы копайский бальзам в значительных количествах использовался в лакокрасочной промышленности. Только из Бразилии за 1946-1948 гг. было вывезено более 220 т бальзама. Применялся также в медицине.

Методики применения

Меры предосторожности:
Масло относительно нетоксично, но в больших дозах вызывает тошноту и понос.
В виде 8%-ного раствора в петролятуме за 48 час. не вызывает раздражения кожи человека, не оказывает сенсибилизирующего действия. 
Не имеет ограничений IFRA на применение в парфюмерии и косметики.

Ощущения

Комплиментарные ароматы: Добре змішується з маслом іланг-ілангу, ванілі, жасмину, фіалки та іншими рослинними маслами.
 
 

Характеристики
Основні
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 148 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner