Кошик
634 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Кипарис блакитний (Callitris intratropica) Об'єм: 5 мл

418 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00156
clockВідправка з 07 липня 2024
Кипарис блакитний (Callitris intratropica) Об'єм: 5 мл
Кипарис блакитний (Callitris intratropica) Об'єм: 5 млПід замовлення
418 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Синій колір масла блакитного кипариса обумовлений вмістом гвайязулена, - речовини схожої з хамазуленом. Це речовина прийде ефірного масла кипариса властивості, схожі з пижмою і ромашкою аптечної. Але у кипарисового масла набагато більш приємний аромат, схожий з ароматом сандала.

Корінні австралійці використовують властивості блакитного кипариса освіжати, заспокоювати і відновлювати шкіру. Тому ми рекомендуємо додавати його до вашої косметики, парфумерії, особливо ефективні засоби від сонячних опіків, порізів і прищів.

Ботанічна назва : Callitris intratropica
Родина Кипарисові (Cupressaceae)
Інші назви : Cyprès bleu

Дата вироблення : вересень 2013 (OHE0610)
Краще всього використовувати до : вересень 2017 (OHE0610)
Форма випуску : флакони темного скла 5 мл з крапельницею

Умови зберігання : сухе, захищене від світла та тепла місце. Зберігати в місці, недоступному для дітей.

Органолептичні властивості

Зовнішній вигляд : блакитна рідина, колір може бути від світло - до темно-синього
Запах : багатий, деревний, глибокий

Щільність : 0.974
Температура спалаху : 74°C





Основні біохімічні компоненти

Результати газової хроматографії OHE0610 :

Сесквітерпени : бета-селінен (0.05%), альфа-селінен (2.62%),
Сесквитерпенолы : гвайол (15.02%), булнесол (7.49%), гамма-эвдесмол (8.60%)



Деякі природні сполуки (лімонен), що містяться в даному ефірному маслі можуть представляти ризик алергії у сприйнятливих людей. Ми настійно рекомендуємо проводити тест на згині ліктя принаймні за 48 годин до використання. Не рекомендується для вагітних жінок.




ВЛАСТИВОСТІ



протизапальну, заспокійливу, пом'якшувальну

репелент від комах

природний синій барвник

м'яка деревна нижня нота для парфумерії і косметики



ЗАСТОСУВАННЯ



- подразнення і алергія, сонячний опік

- надання блакитного відтінку косметичних продуктів

- парфумерні композиції, ароматизація косметики, особливо для чоловіків (засоби після гоління, лосьйони тощо)

Розводьте ефірне масло в рослинному маслі до концентрації 5-10%, і втирайте в шкіру. Поєднуйте з іншими ефірними маслами.





Для отримання додаткової інформації і для будь-якого терапевтичного використання ефірних масел, зверніться до лікаря.

УВАГА : Ці властивості, показання і способи застосування є похідними від книг і сайтів, посилань з ароматерапії. Ця інформація представлена в ознайомлювальних цілях, вони ні в якій мірі не являють собою медичні інформацію. Ми не несемо відповідальності за результати використання ефірних олій, за винятком претензій до якості товару. Для будь-якого використання ефірних олій з лікувальною метою, зверніться до лікаря.
Характеристики
Основні
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 418 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner