Тонкий фруктовий аромат мала корсиканського клементина насичує атмосферу будинку, надає вишуканий аромат вашої їжі і косметики ручної роботи. Крім того, це масло володіє чудовими заспокійливими властивостями.
Клементін - гібрид мандарина і горького севільського апельсина, виведений в 1902 році в Алжирі П'єром Клементом.
Масло корсиканського клементина - надзвичайно рідкісне і цінне. Його властивості ті ж, що у мандаринового масла, але абсолютно відсутня фотосенсибилизирующий ефект. Тому ми рекомендуємо включати клементивое масло у ваші рецептури косметики ручної роботи.
Ботанічна назва : Клементин (Citrus clementina)
Сімейство : Рутові (Rutaceae)
Регіон походження : Корсика (Франція)
Дата вироблення : січень 2013 (OHE0392), січень 2014 (PHE0053)
Краще всього використовувати до : січень 2016 (OHE0392), січень 2017 (PHE0053)
Умови зберігання : сухе, захищене від світла та тепла місце
Форма випуску : флакони темного скла 5 і 10 мл з крапельницею
Органолептичні властивості
Зовнішній вигляд : прозора рідина
Запах : схожий на запах тонкої шкірки плоду клементина, має медовий відтінок
Щільність : 0.864
Температура спалаху : 49°C (легкозаймисте, НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ застосовувати у виготовленні свічок)
Основні біохімічні компоненти
Результати газової хроматографії OHE0392 :
Монотерпени : лімонен (94,67%), мірцен (1.76%)
Альдегіди : альфа-синенсаль (0.22%), n-деканаль (0.16%), бета-синенсаль (0.09%)
Результати газової хроматографії PHE0053 :
Монотерпени : лімонен (94.98%), мірцен (1.77%)
Альдегіди : альфа-синенсаль (0.12%), n-деканаль (0.13%), бета-синенсаль (0.03%)
Деякі природні сполуки (лімонен, ліналоол), що містяться в даному ефірному маслі можуть представляти ризик алергії у сприйнятливих людей. Ми настійно рекомендуємо проводити тест на згині ліктя принаймні за 48 годин до використання. НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ протягом перших 3 місяців вагітності.
ВЛАСТИВОСТІ спазмолітичну, болезаспокійливу седативну, розслаблюючу сприяє сну антисептичну покращує травлення, легке проносне, вторгнень стимулює роботу шлунку і печінки
ЗАСТОСУВАННЯ расстройста нервової системи : безсоння, тривога, нервове напруження, стрес, нервозність, депресія Релаксація : розпорошуйте в атмосфері приміщення будь-яким зручним вам способом, можна в суміші з іншими маслами. Втирайте кілька крапель клементинового масла в область сонячного спелетения, внютреннюю бік запятсья і вздовж позвоночнка. догляд за шкірою : вугри, себорея, набряки, целюліт, сухість шкіри, розтяжки, бородавки Завдяки тому, що ефірна олія клементина не підвищує фоточутливість шкіри, ви можете сміливо вводити його до складу будь-яких косметичних засобів як активної компонент або ароматизатор.
Інші види використання :
- Свято в кухні ! 1-2 краплі достатньо для ароматизації ваші десертів, соусів. кулінарія : для ароматизації блюд, десертів і соусів 1-2 крапель ефірного масла клементина достатньо для ароматизації вашої їжі. Не бійтеся експериментів: шукайте нові відтінки смаку і аромату в звичних страв. розлади травлення : диспепсія, біль у шлунку, гикавка, коліка, спазми кишечника, аерофагія
Для отримання додаткової інформації і для будь-якого терапевтичного використання ефірних масел, зверніться до лікаря.
УВАГА : Ці властивості, показання і способи застосування є похідними від книг і сайтів, посилань з ароматерапії. Ця інформація представлена в ознайомлювальних цілях, вони ні в якій мірі не являють собою медичні інформацію. Ми не несемо відповідальності за результати використання ефірних олій, за винятком претензій до якості товару. Для будь-якого використання ефірних олій з лікувальною метою, зверніться до лікаря.
Клементін - гібрид мандарина і горького севільського апельсина, виведений в 1902 році в Алжирі П'єром Клементом.
Масло корсиканського клементина - надзвичайно рідкісне і цінне. Його властивості ті ж, що у мандаринового масла, але абсолютно відсутня фотосенсибилизирующий ефект. Тому ми рекомендуємо включати клементивое масло у ваші рецептури косметики ручної роботи.
Ботанічна назва : Клементин (Citrus clementina)
Сімейство : Рутові (Rutaceae)
Регіон походження : Корсика (Франція)
Дата вироблення : січень 2013 (OHE0392), січень 2014 (PHE0053)
Краще всього використовувати до : січень 2016 (OHE0392), січень 2017 (PHE0053)
Умови зберігання : сухе, захищене від світла та тепла місце
Форма випуску : флакони темного скла 5 і 10 мл з крапельницею
Органолептичні властивості
Зовнішній вигляд : прозора рідина
Запах : схожий на запах тонкої шкірки плоду клементина, має медовий відтінок
Щільність : 0.864
Температура спалаху : 49°C (легкозаймисте, НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ застосовувати у виготовленні свічок)
Основні біохімічні компоненти
Результати газової хроматографії OHE0392 :
Монотерпени : лімонен (94,67%), мірцен (1.76%)
Альдегіди : альфа-синенсаль (0.22%), n-деканаль (0.16%), бета-синенсаль (0.09%)
Результати газової хроматографії PHE0053 :
Монотерпени : лімонен (94.98%), мірцен (1.77%)
Альдегіди : альфа-синенсаль (0.12%), n-деканаль (0.13%), бета-синенсаль (0.03%)
Деякі природні сполуки (лімонен, ліналоол), що містяться в даному ефірному маслі можуть представляти ризик алергії у сприйнятливих людей. Ми настійно рекомендуємо проводити тест на згині ліктя принаймні за 48 годин до використання. НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ протягом перших 3 місяців вагітності.
ВЛАСТИВОСТІ спазмолітичну, болезаспокійливу седативну, розслаблюючу сприяє сну антисептичну покращує травлення, легке проносне, вторгнень стимулює роботу шлунку і печінки
ЗАСТОСУВАННЯ расстройста нервової системи : безсоння, тривога, нервове напруження, стрес, нервозність, депресія Релаксація : розпорошуйте в атмосфері приміщення будь-яким зручним вам способом, можна в суміші з іншими маслами. Втирайте кілька крапель клементинового масла в область сонячного спелетения, внютреннюю бік запятсья і вздовж позвоночнка. догляд за шкірою : вугри, себорея, набряки, целюліт, сухість шкіри, розтяжки, бородавки Завдяки тому, що ефірна олія клементина не підвищує фоточутливість шкіри, ви можете сміливо вводити його до складу будь-яких косметичних засобів як активної компонент або ароматизатор.
Інші види використання :
- Свято в кухні ! 1-2 краплі достатньо для ароматизації ваші десертів, соусів. кулінарія : для ароматизації блюд, десертів і соусів 1-2 крапель ефірного масла клементина достатньо для ароматизації вашої їжі. Не бійтеся експериментів: шукайте нові відтінки смаку і аромату в звичних страв. розлади травлення : диспепсія, біль у шлунку, гикавка, коліка, спазми кишечника, аерофагія
Для отримання додаткової інформації і для будь-якого терапевтичного використання ефірних масел, зверніться до лікаря.
УВАГА : Ці властивості, показання і способи застосування є похідними від книг і сайтів, посилань з ароматерапії. Ця інформація представлена в ознайомлювальних цілях, вони ні в якій мірі не являють собою медичні інформацію. Ми не несемо відповідальності за результати використання ефірних олій, за винятком претензій до якості товару. Для будь-якого використання ефірних олій з лікувальною метою, зверніться до лікаря.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Інформація для замовлення
- Ціна: 469 ₴