Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Лаванда Прованс (Lavandula angustifolia) BIO Об'єм: 10 мл

348 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00478
clockВідправка з 27 червня 2024
Лаванда Прованс (Lavandula angustifolia) BIO Об'єм: 10 мл
Лаванда Прованс (Lavandula angustifolia) BIO Об'єм: 10 млПід замовлення
348 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Лавандова олія заспокоює і покращує сон, знімає нервову напругу, усуває мігрені. Незамінне в догляді за проблемною шкірою (вугрі, псоріаз, екзема), прискорює процеси регенерації.

INCI : Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil
Ботанічна назва : Лаванда вузьколиста (Lavandula angustifolia)
Сімейство : Яснотковые (Lamiaceae)
Інші назви : Лаванда справжня, або Лаванда колосиста, або Лаванда колоскова, Лаванда колосова, Lavandula officinalis, Lavandula pyrenaica, Lavandula spica, Lavandula vera, Lavande fine, Lavande orange vraie, Lavande officinale, Oil of Lavender, essence de lavande, Lavendelol, oleum lavendulae, лаванда лікарська, лавандова олія


Умови зберігання: сухе, захищене від світла та тепла місце
Форма випуску: флакони темного скла 10 і 30 мл з крапельницею

Органолептичні властивості
Зовнішній вигляд : Рухлива рідина блідо-жовтого кольору
Запах : м'який і трав'янистий, характерний лавандовий

Щільність : 0.880-0.900
Температура спалаху : 68°C

Основні біохімічні компоненти
Результати газової хроматографії Монотерпенолы: Монотерпени: Складні ефіри терпенів: ліналоол терпін-4-ол (Z)бета-оцимен (Е)бета-оцимен линалил-ацетат лавандалил-ацетат NHE0353 25,70% 2,60% 4,10% 2,90% 42,30% 4,10% OHE0608 29,01% 3,33% 3,61% 5,55% 33,21% 4,98%

Деякі природні сполуки (ліналоол, лімонен), містяться в даному ефірному маслі можуть представляти ризик алергії у сприйнятливих людей. Ми настійно рекомендуємо проводити тест на згині ліктя принаймні за 48 годин до використання.

ВЛАСТИВОСТІ протимікробну седативну бактерицидну спазмолітичну гіпотензивну оновлює шкіру знеболювальне

ЗАСТОСУВАННЯ лікувальні засоби для проблемної і схильної до алергії шкіри (акне, купероз, екзема, свербіж лікування ран, опіків (у т. ч. сонячних), укусів комах кошти пофилактики розтяжок вечірні кошти, заспокійливі комлекси засоби для розтирання і SPA масажні суміші кошти для ванної догляд за шкірою обличчя і тіла, особливо схильної до подразнень

СИНЕРГІЯ

Релаксація і ароматизація: майоран, рожеве дерево, петітгрейн

При гіпертонії: іланг-іланг

Лікування шкірних захворювань: чайне дерево

Для отримання додаткової інформації і для будь-якого терапевтичного використання ефірних масел, зверніться до лікаря.

УВАГА : Ці властивості, показання і способи застосування є похідними від книг і сайтів, посилань з ароматерапії. Ця інформація представлена в ознайомлювальних цілях, вони ні в якій мірі не являють собою медичні інформацію. Ми не несемо відповідальності за результати використання ефірних олій, за винятком претензій до якості товару. Для будь-якого використання ефірних олій з лікувальною метою, зверніться до лікаря.
Характеристики
Основні
ВиробникБЕТ
Країна виробникФранція
Вид ефірної оліїЛаванда вузьколиста
Тип засобуЕфірне масло
ДіяПротизапальне, Заспокійлива, Розслабляюча, Антистресове
Цілюще призначенняДля усунення головного болю, мігрені, Для поліпшення сну, Для догляду за волоссям, Для догляду за шкірою
Тип шкіриЧутлива, Проблемна
Проблема і стан шкіриАкне, Травми, забиття, розтягнення, Чутливість, Опіки, Тріщини, Екзема
Проблема волосся і шкіри головиЧутливість шкіри голови, Почервоніння шкіри голови, Свербіж
Упаковка засобуСкляна пляшка
Призначення і результатЗаспокоєння, Загоєння ран/тріщинок, Знімає свербіж шкіри
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 348 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner