Спосіб отримання
Антоціанін пігменти солодкої картоплі троянди, екстрагують сумішшю води й етанолу (завод спирту) і поміщають на носій крохмалю, модифікованого додаванням лимонної кислоти.
Метод високої технології, який використовується для покриття цього барвника, дає змогу отримати пігмент на основі антоціан легко дисперговані в олії та з оптимальною стійкістю до світла (коли антоціани, зазвичай, досить нерозчинні в оливі та нестійко к свету).
Завод частина отримана
фрукти
Ботанічна назва
Іпомеї batatas Л.
Ботанічна сім'я
Convolvulaceae
функція
барвник
Переваги та властивості

якість
100% натуральна, косметична якість (відповідність із застосунком IV у положенні européenn ЄС No 1223/2009) і їжі (як харчовий барвник відповідно до Правила ЄС No 231/2012)
INCI позначення
Distarch фосфат антоціанини, Лимонна кислота
зернистість
98% частинок мають розмір <30 мкм
презентація
Дрібний порошок із фуксія кольору, запаху та смак характеристики легких солодких картоплі (злегка солодкі ноти), пакує в невеликому пластиковому горщику
Основні активні інгредієнти:
Антоціани (червоні рослинні пігменти)
Інформація для замовлення
- Ціна: 161 ₴