Кошик
602 відгуків
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Рослинна олія Андіоба (Carapa guaianensis) 30 мл

  • Під замовлення
  • Код: 00898
clockВідправка з 08 березня 2024

198 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рослинна олія Андіоба (Carapa guaianensis) 30 мл
Рослинна олія Андіоба (Carapa guaianensis) 30 млПід замовлення
198 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00

Опис

Карапа глінейська, bastard mahogany,crabwood, Сabirma de Guinea, bois rouge, carapa, andiroba,

Сімейство: Мелієві (Meliaceae)

Метод отримання: Холодне пресування м'якоті підлог. Вірджин. Нерафіноване. Недезодороване

Колір і запах: олія жовтуватого кольору, що застигає в холодильнику, з приємний характерним горіховим запахом з нотою печива. Гіркого смаку.

Для олії андироби характерно досить високий вміст вільних жирних кислот, що доходять до 20%

Крім традиційних жирних кислот, у олії андироби містяться тритерпени, танніни та алкалоїди — лимоноїди — андиробин и карапін. Терпенові з'єднання відносять до групі меліацинів. Один з меліацинів — гедунін має свійста, схожі з протималярійним і протипаразитарним з'єднанням хініном.

В недавніх досліджень 2011-2012 року доказано протиалергічну діюгедуніну, яка реалізується за рахунок пригнічення міграції еозинофілів і активованих Т-лімфоцитів. (Ferraris, F., et al.)

Протизапальні та інсектицидні властивості, олія андироби проявляє завдяки алкалоїду андиробину.

Властивості оливи:

 

  • антисептична;
  • антимікробна;
  • протизапальна;
  • протиалергічний;
  • пригнічує синтез жирних кислот;
  • стимулювальне кровообіг;
  • слабке анальгетивальне (неболювальне);
  • ранозагоювальний;
  • антипротозойна;
  • інсектицидне, акарицидне, репелентне;

Олія андироби швидко вбирається, залишаючи відчуття м'якості та зволоженості.

Використання в косметике:

  • Як компонент антицелюлітних програм, для профілактики целюліту та контролю над його прогресуванням; Ин витро на культурі адипоцитів (жирових клітин), олія андиробів демонструє пригнічення синтезу жирних кислот, що зв'язують з інгібуванням активності ферменту глюкозо-6-фосфат дегідрогенази, необхідної для синтезу жиру.

% ввода от 0,1% до 100% жирної фази косметичного засобу.

  • В якості протизапальна і антимікробної добавки будь-який косметичний засіб;
  • Як складник масажних сумішей для розігрівання м'язів;
  • Як складник масажних сумішей у разі тупих ударів, розтягнень, м'язової втоми, невеликих гематомах;
  • Як добавка в засоби після гоління;
  • Як складник репелентів.

Заходи безпеки:

Олія не для внутрішнього застосування. Рекомендований патч-тест під час використання оливи в чистом виде у лиц с чутливою шкірою.

Норма введення: в якості добавки, у середньо до 20%

Терміни зберігання: 24 місяця в прохолодному темному місці

 

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникБразилія
Об`єм30 мл
Вид рослинної оліїАндиробы

Інформація для замовлення

  • Ціна: 198 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner