Спосіб отримання
Антоціанін пігменти чорних бузини, екстрагують сумішшю води й етанолу (спирту рослин) і поміщають на носій крохмалю, модифікованого додаванням лимонної кислоти.
Метод високої технології, який використовується для покриття цього барвника, дає змогу отримати пігмент на основі антоціан легко дисперговані в олії та з оптимальною стійкістю до світла (коли антоціани, зазвичай, досить нерозчинні в оливі та нестійко к свету).
Завод частина отримана
ягоди
Ботанічна назва
Бузина чорна Л.
Ботанічна сім'я
Adoxacées
функція
барвник
Переваги та властивості
якість
100% натуральна, косметична якість (відповідність із застосунком IV у положенні européenn ЄС No 1223/2009) і їжі (як харчовий барвник відповідно до Правила ЄС No 231/2012)
INCI позначення
Distarch фосфат антоціанини, Лимонна кислота
зернистість
98% частинок мають розмір <30 мкм
презентація
штрафу порошок кольору poupre, запах і смак характеристики бузину (легка кислота), пакує в невеликому пластиковому горщику
Основні активні інгредієнти:
Антоціани (червоні рослинні пігменти)
- Ціна: 206 ₴