Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія сафлорова (Carthamus tinctorius) BIO100 мл

233 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01402
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія сафлорова (Carthamus tinctorius) BIO100 мл
Рослинна олія сафлорова (Carthamus tinctorius) BIO100 млПід замовлення
233 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Назва: олія сафлорова.


Латинська назва: Carthamus tinctorius

Опис:

безбарвна прозора рідина.

Аромат:

без запаху.

Загальні відомості:

сафлорову олію отримують методом холодного пресування з насіння сафлору фарбильного

Хімічний склад:

сафлорова олія містить такі жирні кислоти: лінолеву (72-78%), олеїнову (15-20%), пальмітинову (6-7%), стеаринову (2-4%), арахінову, міристинову та ліноленову — загалом до 1%. Олія сафлорова — рекордсмен серед рослинних олій за вмістом кон'югованої лінолевої кислоти. Також у його складі є вітаміни Е та К, похідні серотоніну.

Олія сафлорова дія на шкіру

сафлорова олія чудово утримує вологу в шкірі та регулює її втрату. До того ж воно швидко вбирається, тому чудово підходить для догляду за сухою шкірою. Олія сафлору повністю засвоюється клітинами епідермісу, живить їх і пом'якшує шкіру. Наявність у складі олії вітаміну К допомагає швидко розв'язати проблему куперозу, а вітамін Е забезпечує антиоксидантний вплив на шкіру. У косметології олія сафлору особливо часто застосовується в нічних і антивікових кремах, у засобах для догляду за ламким і сухим волоссям, у сонцезахисних лосьйонах і бальзамах. 
Олія сафлору широко використовується в кулінарії як замінник соняшникової олії. Воно підвищує якість страв, надає їм особливого смаку й аромату. афлорова олія сафлору має здатність знижувати рівень холестерину в крові, у такий спосіб покращуючи стан судин і роботу серця. Допомагає він і за деяких типів пухлин.

Олія сафлорова застосування:

олія сафлору може слугувати повноцінним замінником промислової косметики в догляді за сухою шкірою обличчя, а може бути ефективним доповненням до звичного крему. Крім того, олію сафлору можна змішувати з іншими жирними оліями, робити композиції з ефірними оліями, а також вживати в їжу замість олії.

Характеристики
Основні атрибути
Об`єм100 мл
Вид рослинної оліїСафлорова
ДіяАнтиоксидантне
Інформація для замовлення
  • Ціна: 233 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner