Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Олія Ши (каїте) (нерафінована) Butyrospermum Parkii, BIO 500 мл.

765 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00743
clockВідправка з 27 червня 2024
Олія Ши (каїте) (нерафінована) Butyrospermum Parkii, BIO 500 мл.
Олія Ши (каїте) (нерафінована) Butyrospermum Parkii, BIO 500 мл.Під замовлення
765 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Олія Ши — натуральна рослинна олія, що отримується з насіння або горіхів західноафриканської рослини Butyrospermum Parkii. Butyrospermum Parkii росте в тропічній Африці та культивується в Судані, Чаді й Бразилії. Жителі використовують його як побутовий жир для виготовлення мила, косметики, навіть освітлення. 

 Хімічний склад:

пальмітинова кислота — 6%

стеаринова кислота — 41%

олеїнова кислота — 49%

ліноленова кислота — 4%

За кімнатної температури олія ши має м'яку жирну текстуру, від кольору слонової кістки до жовтого, з ароматним смаком. Завдяки високому вмісту ненасичених жирних кислот, олію карите є дуже ефективним зволожувальним кремом. За концентрації від 2% до 5% масла карите використовується як інгредієнт у дорогій косметиці — для догляду за шкірою обличчя, волосся, у зволожувальних лосьйонах, помадах, у туші та спеціалізованих продуктах для чутливої та сухої шкіри.

Карите (олія Ши) перекладається як «життя». Олія, по суті, дарує друге життя шкірі та волоссю, такі сильні його регенерувальні властивості.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 765 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner