Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Кавун (Citrullus vulgaris) 10 мл

98 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 01155
Рослинна олія Кавун (Citrullus vulgaris) 10 мл
Рослинна олія Кавун (Citrullus vulgaris) 10 млНемає в наявності
98 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Watermelon seed oil - англ. 

Huile de graine de pasteque - франц.  

Wassermelonen-Samenol - Нем.

Метод отримання:  Холодне пресування насіння. Нерафіноване. Недезодороване.

Колір і запах:   Олія насиченої  жовтогарячо-червоного  кольору,  зі специфічним приємним запахом.

Особливості оливи:

Характерний колір нерафінованої олії кавуна зумовлений наявністю  великої кількості каротиноїдів – ліковини, прелікопину та β-каротину (18-24 мг/кг).  Ці речовини мають доведену антиоксидантну активність.

 
Типовий солодкувато-свіжо-сунистий запах кавуна пов'язаний із наявністю в олії продуктів ферментного катаболізму  лінолевої та ліноленової кислоти.
 
Олія кавуна може бути використана в косметиці :
 
  • Як легка, регульоваюча діяльність сальних залоз олія для догляду занормальної, комбінованої, схильної до жирності шкіри;
  • Як основна олія для шкіри, схильної до утворення комедонів;
  • Anti-age домішка в засоби для профілактики зморщок;
  • У кремах для шкіри, що лущиться;
  • Як добавка в денну косметику;
  • У кремах для догляду за шкірою після сонячних ванн, що сприяють рівнішій засмазі;
  • Як одна з масажних олій у сумішах з ефірними оліями;
  • Як олія для волосся під час сухої й лущеної шкіри голови.
Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner