Кошик
625 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Олія Авокадо (Persea gratissima) BIO, 100 мл.

398 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 08 червня 2024
Олія Авокадо (Persea gratissima) BIO, 100 мл.
Олія Авокадо (Persea gratissima) BIO, 100 мл.Під замовлення
398 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Олія авокадо — напівтверда олія (батер), що отримується із сушених плодів однойменного дерева методом холодного пресування. Зовні являє собою пластичну масу коричневого відтінку з характерним горіховим ароматом.

Олія дає змогу створювати стабільні емульсії, вона стійка до прогорання й добре емульгується.

Олія авокадо багата на олеїнову та пальмітинову кислоти (60% і 25% відповідно), вітаміни D, E, PP, К, А і С. Також у ній містяться фітостероли, сквален, мікроелементи, фосфор, магній, кальцій, цинк. Все це робить олію авокадо дуже цінним продуктом для косметичних засобів.

Цей компонент добре переноситься будь-якою шкірою, не викликає жодних негативних реакцій, підходить для використання навіть у дитячій косметиці. Швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки.

Косметичні властивості

Склад олії авокадо визначив і його властивості:

• Антиоксидантна;
• Розгладжувальна;
• Омолоджувальна;
• Захисне;
• Регенерувальна.

Завдяки високому вмісту неомильної фракції воно має високу біологічну активність, добре засвоюється, прискорює мікроциркуляцію, сприяючи насиченню тканин киснем.

У засобах для волосся чинить поживний і зволожувальний вплив, стимулює його ріст, зміцнює й робить еластичним.

Олія авокадо зміцнює нігті, сприяє їхньому зростанню.

Сфера застосування

• Креми та маски для зрілої шкіри;
• Креми для сухої та подразненої шкіри;
• Маски та бальзами для волосся;
• Лікувальні бальзами під час екземи, дерматитів, псоріазу.

Спосіб застосування

Дозування олії авокадо становить від 1 до 10% або до 5% у суміші з оліями.

У жирній фазі розчиняється за температури приблизно 800 °C, за нижчої температури утворюватиме згустки.

Зберігати компонент треба у темному та прохолодному місці.

Характеристики
Основні атрибути
Вид рослинної оліїАвокадо
Інформація для замовлення
  • Ціна: 398 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner