Кошик
633 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Олія Купуасу ( баттер) (Theobroma grandiflorum),нерафінована 10 мл.

95 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 01390
Олія Купуасу ( баттер) (Theobroma grandiflorum),нерафінована 10 мл.
Олія Купуасу ( баттер) (Theobroma grandiflorum),нерафінована 10 мл.В наявності
95 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назва: Theobroma grandiflorum 
Сімейство: (стеркулієві) Sterculiaceae 
Цвет: від кремового до жовтого 
Запах: горіховий 
Консистенція: тверда, температура плавлення 30-35 °C. 
Використовувана частина рослини: Олію отримують методом холодного пресування з насіння. 
Фізико-хімічні характеристики: 
Жирнокислотний склад %: 
Олеїнова кислота: 43.9%; 
Стеаринова кислота: 30.8%; 
Арахінова кислота: 11.0%; 
Пальмітинова кислота: 7.2%; 
Лінолева кислота: 4.6%; 
кардолеїнова: 0,4%; 
Пальмітолеїнова кислота: 0.1%; 
Ліноленова кислота: сліди; 
Міристинова кислота: сліди. 
Олія багата на неомильні протизапальні та стимулювальні процеси регенерації шкіри фітостероїдами: (Beta-Sitosterol: 78.56%, Stigmasterol: 10.35%, Campesterol: 4.40%, Delta-5 Avenasterol: 3.48%, Clerosterol: 0.93%, Sitosterol: 0.93%, Delta-7 Estigmasterol: 0.65% , Delta-7 Avenasterol: 0.41%, Cholesterol: 0.29% ) 
Відсотковий вміст насичених до ненасичених кислот — 51: 49 
Косметична дія: 
    Олія Купуасу сильний вологоутримувальний і пом'якшувальний агент, його абсорбувальна здатність у багато разів вища, ніж у ланоліну. Олія Купуасу повільно проникає в шкіру, забезпечуючи тривалий біологічно активний вплив. Воно чудово зволожує суху шкіру, надаючи їй гладкість і шовковистість. Високий відсоток жирних кислот і фітостероїдів роблять його здатним підвищувати еластичність шкіри, усувати подразнення, екзему, дерматит, тому воно підходить як для зрілої та в'ялої шкіри, так і для чутливої. Дослідження показали, що олія Купуасу містить широкий спектр захисту шкіри від УФ-випромінювань, що з успіхом дає змогу вмикати його до складу різних сонцезахисних композицій. 
    Олія Купуасу — ефективний компонент для використання в продуктах з догляду за тьмяним, ламким і фарбованим волоссям. Сприяє тривалому зволоженню, збереженню кольору та сяйливості волосся. Допомагає стабілізувати емульсії, має легку емульгувальну властивість. 
    Олія Купуасу — натуральний продукт чудової якості, що чудово підходить для використання в різноманітних напрямках косметики та фармацевтики. Він покращує ефективність продуктів з догляду за шкірою та волоссям, також широко застосовується в кремах і масках для волосся, кондиціонерах і лосьйонах, оліях для ванн, емульсіях після гоління, твердих і кремоподібних дезодорантів, сонцезахисних аерозолях, помадах тощо. 
    Рекомендована доза в кінцевих продуктах до 6%. 
Заходи безпеки: 
Зберігання: Зберігати в щільно закритій тарі за температури, що не перевищує кімнатну. Термін зберігання до 2 років. 
Характеристики
Основні атрибути
Вид рослинної оліїКупуасу
Інформація для замовлення
  • Ціна: 95 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner