Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Олія Кокум ( батер) (Garcinia Indica), 100 мл.

298 ₴

  • В наявності
  • Код: 00944
Олія Кокум ( батер) (Garcinia Indica), 100 мл.
Олія Кокум ( батер) (Garcinia Indica), 100 мл.В наявності
298 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
INCI :Garcinia Indica Seed Butter.
Ботанічна назва: Garcinia Indica.
Сімейство: Клузієві (Clusiaceae)
Частини рослини: насіння плодів дерева
Країна походження: США.
Колір: білий
Аромат: практично без запаху
Метод отримання: холодне пресування. Органік. 

Хімічні компоненти :

Жирнокислотний склад типового кокуму батера:
Пальмітинова кислота 2,5-6%
Пальмітолеїнова кислота — сліди
Стеаринова кислота — 50-62%
Олеїнова кислота — 30-42%
Лінолева кислота — 0-4%
Ліноленова кислота — < 0,2%
Арахідинова кислота — <1,2%
Ейкозенова кислота — < 0,5%
Бегенова кислота — 0,2%

Йодне число 30-50
Число омилення 187-193
Неомильна фракція 0,2-1%
Температура плавлення 35-40 °C
Фізичний стан за 25 °C — твердий
Коефіцієнт омилення 134

Дія: завдяки унікальному складу олія кокум відновлює пошкоджені міжклітинні оболонки шкіри. Вона також відновлює гідроліпідний баланс шкіри, зволожує її та захищає від шкідливого впливу довкілля, сприяє регенерації шкіри, запобігає її сухості, відновлює пружність. Попри свою твердість, олія кокум чудово вбирається шкірою, не залишаючи жирного блиску. Прибирає дрібні зморшки та «гусячі лапки». Допомагає загоєнню тріщин, швів і шрамів, а також рубців «постакне». Прекрасний емолент. Підходить також для дитячої косметики. Багатий на вітамін Е.
За своїм тригліцеридним складом олія кокум чудово замінює какао-паста.

Застосування : використовується для приготування кремів, лосьйонів, бальзамів, засобів для губ (помадів, бальзамів), у зволожувальних і кондиціонувальних засобах, у лікувальних мазях, у милі, у засобах для волосся ( особливо для пошкодженого волосся), у сонцезахисних засобах (до та після засмаги), декоративної косметики та ін.

Рекомендований відсоток введення — від 1 до 100% залежно від типу косметичних засобів. У креми та лосьйони для обличчя — до 3%, у засоби для волосся й мило — до 5%, у засоби для губ — до 100%.

Термін зберігання: до 18 місяців.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 298 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner