Кошик
633 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Масло Мурумуру (баттер) (Astrocaryum murumuru) , 10 мл.

98 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 01392
Масло Мурумуру (баттер) (Astrocaryum murumuru) , 10 мл.
Масло Мурумуру (баттер) (Astrocaryum murumuru) , 10 мл.Немає в наявності
98 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назва: Astrocaryum murumuru
Синоніми: Муру-Муру, Muru-muru, Murumuru, Mururu, Murui.
Семейство: Пальмові або Пальми (Arecaceae, Palmaceae, Palmae)
Опис Муруру являє собою пальму, що досягає 10 м заввишки. Гілки пальми забезпечені чорними колючками, листя до 4 м завдовжки сріблясто-зеленого кольору.
Квіти дуже дрібні, жовтого кольору. Плоди мурумуру їстівні.
Колір: від білого до світло-коричневого
Аромат і смак: аромат приємний горіховий
Метод отримання: холодне пресування
Використовувана частина рослини: семена
Зона вирощування: Басейн Амазонки, головно Бразилія
Інші види: A. aculeatum, A. jaurari (Jauary), A.macrocarpum (Tucumassu), A.princeps (Tucumassu), Astrocaryum tucuma (Тукума), A.vulgare (Tucuma)

Характеристика:
Точка плавлення 25-37 °C
Число омилення 240-310 
Хімічний склад
Олія багата на вітамін А (приблизно 50 000ME вітаміну A на 100 грамів олії)
Жирно-кислотний склад в %
Каприлова кислота — 1,1%
Капринова кислота — 1,6%
Лауринова кислота — 42,5%
Міристинова кислота — 36,9%
Пальмітинова кислота — 4,6%
Стеаринова кислота — 2,1%
Олеїнова кислота — 10,8%
Ліноленова кислота — 0,4%

Показання: 
Косметична дія: 
На шкіру:
- зволожує й пом'якшує шкіру
- створює захисний шар, що запобігає зневодненню
На волосся:
- відновлює волосся
- надає блиску
- робить волосся м'яким та еластичним
— особливо рекомендується для волосся, що зазнало фарбування або хімічної завивки
Цілюща дія
- протизапальна
- бактерицидна
- є дані про протигрибкову дію олії (у разі грибкового ураження нігтів і шкіри)
Інше застосування:

Методики застосування:
Креми, лосьйони, бальзами, основи для макіяжу, мило, шампуні та різні засоби для волосся
Рекомендована концентрація 3-100%
Характеристики
Основні атрибути
Вид рослинної оліїМурумуру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner