Кошик
640 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Олія Тукума ( батер) (Astrocaryum tucuma), 30 мл.

198 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 02294
clockВідправка з 06 серпня 2024
Олія Тукума ( батер) (Astrocaryum tucuma), 30 мл.
Олія Тукума ( батер) (Astrocaryum tucuma), 30 мл.Під замовлення
198 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назваAstrocaryum tucuma
Синоніми: tucumg-do-Parб (Бразилія), aouara (Фр. Гвіана), awarra (Суринам)
Семейство: Пальмові або Пальми (Arecaceae, Palmaceae, Palmae)
Колір: від жовтого до білого
Метод отримання: холодне пресування
Використовувана частина рослини: семена
Зона вирощування: Бразилія, Південна Америка, Індія, Малайзія 
Інші видиAstrocaryum murumuru (Мурумуру), A. aculeatum, A. jaurari (Jauary), A.macrocarpum (Tucumassu), A.princeps (Tucumassu)
Характеристика:
Точка плавлення 25-37 °C
Число омилення 240-247 
Йодне число < 40 
Хімічний склад
Багатий каротин 
Жирно-кислотний склад в %
Каприлова кислота — 1,3%
Капринова кислота — 1,6%
Стеаринова кислота — 2,1%
Лауринова кислота — 42,5 — 48.9%
Міристинова кислота — 21.6 — 26.0%
Пальмітинова кислота — 6.2-6.4%
Олеїнова кислота — 10,8 – 13.2%

Показання:Олія Тукума використовується в косметиці та поводиться аналогічно олії Мурумуру 

Косметична дія: 
Натуральний блиск олії надає сяйва сухому, пошкодженому волоссю й може використовуватися як зволожувач (завдяки вологоутримувальним властивостям), надає гладкості шкірі

Методики застосування:
У концентрації від 3 до 100% у кремах, лосьйонах, основах під косметику, для виготовлення мила.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 198 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner