Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Буріті (Mauritia flexuosa), 10 мл.

98 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 01421
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія Буріті (Mauritia flexuosa), 10 мл.
Рослинна олія Буріті (Mauritia flexuosa), 10 мл.Під замовлення
98 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назва: Mauritia Vinifera.
Частини рослини: плоди.
Колір: оранжево-червоний.
Метод отримання: холодне пресування/фільтроване/органік. 
Регіон походження: Бразилія.
Рекомендоване дозування: 2-10%.
Термін зберігання: 1 рік.

Хімічний склад олії:
олія Буріті є найбагатшим джерелом каротиноїдів — вміст 5000 і.е./г.
Пальмітинова кислота: С 16:0 16,3
Пальмітолеїнова кислота: С 16:1 0,4
Олеїнова кислота: С 18:1 79,2
Лінолева кислота: С 18:2 1,4
Ліноленова кислота: С 18:3 1,3
Estearic 1,3

Неомилямі компоненти:
P2O5 - 4.3%
SiO2 - 6.7%
Na2O - 1.0%
K2O - 36.1%
CaO - 16.7%
MgO - 5.3%
MnO - 2.9%
Екстракт — 19.1%
Протеїни — 3.9%
Клітковина — 26.9%
Цукор — 1.5%
Вуглеводи - 60.3% 


Властивості.
Олія буриті багата на ненасичені жирні кислоти та вважається важливим джерелом каротиноїдів (натуральних пігментів, що відповідають за кисневий обмін), Pro-Вітаміну А. Бета-каротин, відомий як провітамін А, є потужним нейтралізатором вільних радикалів і захищає шкіру від пошкоджень і дегідратації, викликаної ультрафіолетовим опроміненням, а також зменшує чутливість нормальної шкіри до ультрафіолетового випромінювання. Олія Буріті може застосовуватися в засобах для зрілої шкіри, у косметиці для захисту під час і після перебування на сонці, а також в інших продуктах. Олія Буріті багата на ненасичені жирні кислоти, що мають високий процентний вміст олеїнової кислоти (79,2%) і тому рекомендується для використання як емоленту та зволожувального агента для лікування сухої шкіри. 

Застосування :

— косметика для захисту під час і після перебування на сонці.
— засоби для зрілої шкіри.
— антиоксидантні креми для захисту шкіри від сонячного випромінювання.
— креми-автозасмаги з натуральним відтінком.
— натуральне фарбування кремів, скрабів і масажних плиток.
- сильний антиоксидант
- використовується в антивіковій косметиці
- зберігає насичений колір темного фарбованого волосся

Умови зберігання.
Зберігати в прохолодному місці, берегти від потрапляння прямих сонячних променів. 
Характеристики
Основні атрибути
Вид рослинної оліїБуріті
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner