Ботанічна назва: Plukenetia volubilis L., Tetracapidium conophorum
Синоніми: Sacha inchi, Inca peanut, Sacha Inchic, Sacha Manн, Manн del Inca, Manн del Monte.
Семейство: Euphorbiaceous (Молочайні)
Опис: Inca Inchi родом із Перу.
Цвет: Бледно-желтый.
Аромат: Приємний, специфічний.
Смак:
Метод отримання: Холодний віджим.
Використовувана частина рослини: Насіння (кісточки). Вміст олії від 49 до 54%.
Зона вирощування: Центральна та Південна Америка, Західна Африка
Фізики-хімічні показники:
Йодне число: 192;
Хімічний склад:
Ця олія має високий вміст жирних незамінних кислот Омега-3 (понад 48%) й Омега-6 (понад 36%).
Воно легко засвоюється (96%) і містить антиоксиданти: вітамін А і великий вміст вітаміну Е (альфа-токоферолу), а також вітамін С.
Вміст вітамінів на 100 грамів олії:
Вітамін Е — 17 мг;
Вітамін А — 681 мкг
Примірний жирнокислотний склад:
Альфа-ліноленова кислота, Омега-3 — 46,9%;
Лінолева кислота, Омега 6 — 35,8%;
Олеїнова кислота — 9,5%;
Пальмітинова кислота — 4,1%;
Стеаринова кислота — 3%;
Косметична дія:
Живить, захищає, пом'якшує шкіру, надає їй еластичність, оберігає від передчасного старіння і тому рекомендується для зрілої шкіри. Має протизапальні, регенераційні властивості.
Підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої, завдяки своїм заспокійливим властивостям.
Добре допомагає зневодненій, грубій шкірі та шкірі, схильній до лущення. Рекомендується для сухої шкіри, схильної до атопічного дерматиту, екземи, псоріазу.
Завдяки поліненасиченим жирним кислотам, що містяться в ній, ця олія відновлює й нормалізує водно-ліпідний бар'єр шкіри, зменшуючи її зневоднення, а також регулює кератинізацію (жовтогаріння) шкіри, маючи водночас чималі пом'якшувальні пом'якшувальні властивостями.
Добре вбирається, не залишаючи жирної плівки.
Загоює рани, рубці, усуває нерівності на шкірі. Рекомендується застосовувати для запобігання появі розтяжок.
Захищає і зміцнює волосся й нігті.
Методики застосування:
Зовнішнє використання:Для всіх типів шкіри. У чистому вигляді або в сумішах. Для догляду за шкірою обличчя й тіла. Для догляду за волоссям, нігтями.
Внутрішнє застосування: 1 кавова ложка на день.
Інше застосування: Можна використовувати в кулінарії. Не рекомендується для смаження.
Заходи безпеки та протипоказання:
Термін зберігання: 18 місяців
Додатково: Переваги олії Інка-інчі для внутрішнього приймання, порівнюючи з риб'ячим жиром:
1. Олія Інка-інчі не викликає підвищення рівня кислотності та розраження шлунка;
2. Не викликає метеоризму;
3. Містить набагато більший відсоток ненасичених жирних кислот;
4. Містить менший (у 6 із зайвим разом) відсоток насичених жирів;
5. Легше та повноцінніше засвоюється організмом людини;
6. Добувається способом холодного пресування, на відміну від риб'ячого жиру, де застосовуються розчинники;
7. Має природний вміст вітамінів-антиоксидантів — Е, А і С.
8. Не потребує додаткового додавання консервантів;
9. Не містить холестерину.
Синоніми: Sacha inchi, Inca peanut, Sacha Inchic, Sacha Manн, Manн del Inca, Manн del Monte.
Семейство: Euphorbiaceous (Молочайні)
Опис: Inca Inchi родом із Перу.
Цвет: Бледно-желтый.
Аромат: Приємний, специфічний.
Смак:
Метод отримання: Холодний віджим.
Використовувана частина рослини: Насіння (кісточки). Вміст олії від 49 до 54%.
Зона вирощування: Центральна та Південна Америка, Західна Африка
Фізики-хімічні показники:
Йодне число: 192;
Хімічний склад:
Ця олія має високий вміст жирних незамінних кислот Омега-3 (понад 48%) й Омега-6 (понад 36%).
Воно легко засвоюється (96%) і містить антиоксиданти: вітамін А і великий вміст вітаміну Е (альфа-токоферолу), а також вітамін С.
Вміст вітамінів на 100 грамів олії:
Вітамін Е — 17 мг;
Вітамін А — 681 мкг
Примірний жирнокислотний склад:
Альфа-ліноленова кислота, Омега-3 — 46,9%;
Лінолева кислота, Омега 6 — 35,8%;
Олеїнова кислота — 9,5%;
Пальмітинова кислота — 4,1%;
Стеаринова кислота — 3%;
Косметична дія:
Живить, захищає, пом'якшує шкіру, надає їй еластичність, оберігає від передчасного старіння і тому рекомендується для зрілої шкіри. Має протизапальні, регенераційні властивості.
Підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої, завдяки своїм заспокійливим властивостям.
Добре допомагає зневодненій, грубій шкірі та шкірі, схильній до лущення. Рекомендується для сухої шкіри, схильної до атопічного дерматиту, екземи, псоріазу.
Завдяки поліненасиченим жирним кислотам, що містяться в ній, ця олія відновлює й нормалізує водно-ліпідний бар'єр шкіри, зменшуючи її зневоднення, а також регулює кератинізацію (жовтогаріння) шкіри, маючи водночас чималі пом'якшувальні пом'якшувальні властивостями.
Добре вбирається, не залишаючи жирної плівки.
Загоює рани, рубці, усуває нерівності на шкірі. Рекомендується застосовувати для запобігання появі розтяжок.
Захищає і зміцнює волосся й нігті.
Методики застосування:
Зовнішнє використання:Для всіх типів шкіри. У чистому вигляді або в сумішах. Для догляду за шкірою обличчя й тіла. Для догляду за волоссям, нігтями.
Внутрішнє застосування: 1 кавова ложка на день.
Інше застосування: Можна використовувати в кулінарії. Не рекомендується для смаження.
Заходи безпеки та протипоказання:
Термін зберігання: 18 місяців
Додатково: Переваги олії Інка-інчі для внутрішнього приймання, порівнюючи з риб'ячим жиром:
1. Олія Інка-інчі не викликає підвищення рівня кислотності та розраження шлунка;
2. Не викликає метеоризму;
3. Містить набагато більший відсоток ненасичених жирних кислот;
4. Містить менший (у 6 із зайвим разом) відсоток насичених жирів;
5. Легше та повноцінніше засвоюється організмом людини;
6. Добувається способом холодного пресування, на відміну від риб'ячого жиру, де застосовуються розчинники;
7. Має природний вміст вітамінів-антиоксидантів — Е, А і С.
8. Не потребує додаткового додавання консервантів;
9. Не містить холестерину.
Інформація для замовлення
- Ціна: 263 ₴