Кошик
634 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Емульгатор Цетеаріловий спирт (ALCOOL CETEARYLIQUE), 100 г

148 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 02592
clockВідправка з 07 липня 2024
Емульгатор Цетеаріловий спирт (ALCOOL CETEARYLIQUE), 100 г
Емульгатор Цетеаріловий спирт (ALCOOL CETEARYLIQUE), 100 гПід замовлення
148 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Найменування за класифікацією INCI: Cetearyl alcohol
Інші назви: цетилстеаріловий спирт 
Хімічна формула
Опис: Змішуй цетилового спирту та сеарину (жирні спирти). Гранули. Тверда речовина. Одноатомний алкоголь — це жирний спирт. 
Аромат: Спеціально-восковий
Цвет: білий
Точка плавленняТемпература плавлення становить 49-56 °С. 
Метод отримання: Цей вид цетеарирового спирту був отриманий з пальмової олії. 
Традиційно виготовляють з кокосової та пальмової олії. 
Розчинність: Нерозчинні у воді, розчинені в спирті, ефірі, олії
Застосування
Примінено для виготовлення косметики, поверхнево-активних речовин та ліків.

Використання у косметиці:
- Рекомендуємо плавити мартировий спирт разом з олійною фазою.
- додаткові виробничі умови посилаються на загальні принципи отримання емульсій М/В
- Приміняється в основному в кремах і бальзамах для волосся. 
- Активні інгредієнти в протимікробних препаратах. 
- Загуститель для шампуней
- Со-емульгатор для кремів, масок для волосся
- Розташується в косметичні креми, дезодоранти, де-пілятори, олії для шибок, лаки для волосся, маски для волосся.

Концентрація: 1-5%

Зберігання: Тримайтеся добре за будь- яких обставин, не змінюючи своїх рис
Інформація для замовлення
  • Ціна: 148 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner