Кошик
602 відгуків
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Емульгатор Соєвий лецитин, 100 мл.

  • Під замовлення
  • Код: 00969
clockВідправка з 08 березня 2024

248 

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Емульгатор Соєвий лецитин, 100 мл.
Емульгатор Соєвий лецитин, 100 мл.Під замовлення
248 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00

Опис

INCI: Soy lecithin.
Синонім: фосфатидилхолін.
Зовнішній вигляд: густа, в'язка рідина жовтогарячого кольору.

Косметична дія:
У косметиці (зокрема декоративної) використовується в засобах для догляду за шкірою і як активна домішка та як емульгатор. Як активна домішка в косметиці, лецитин використовують як пом'якшувальну, тонізувальну та зволожувальну шкіру речовину, яка сприяє відновленню її бар'єрних функцій і перешкоджає випаровуванню вологи з глибоких шарів. Активізує ліпідний обмін у шкірі, пом'якшує її, оптимізує функцію сальних залоз. Особливо ефективний у поєднанні з вітамінами А, D, F, B1. B6, PP. Завдяки вираженим поверхнево-активним властивостям лецитин сприяє глибшому проникненню жирових, зокрема біологічно активних речовин, в епідерміс.

Лецитин знімає запалення й подразнення шкіри, стимулює регенерацію клітин, покращує структуру та запобігає утворенню зморщок. Лецитин є антиоксидантом, захищає шкіру від негативного впливу вільних радикалів.

Застосування:
Застосовується в засобах для всіх типів шкіри (особливо сухої та/або чутливої, проблемної) і в засобах для догляду за волоссям (зокрема пошкодженим і сухим). 

Концентрація використання: як активну домішку — 0,5-3%, як емульгатор — 3-20%. 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 248 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner