Кошик
604 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Вишні BIO (Туреччина), 10 мл.

73 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 04135
clockВідправка з 18 березня 2024
Рослинна олія Вишні BIO (Туреччина), 10 мл.
Рослинна олія Вишні BIO (Туреччина), 10 мл.Під замовлення
73 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ботанічна назва: Prunus Cerasus (Вишневих кісточок)

Сімейство: Рожеві ( Rosaceae)

Якість: 100% чисте та натуральне

Колір: cветло-желтый 
Метод отримання: холодне пресування 
Використовувана частина рослини: кісточки
Зона вирощування: Туреччина

Косметична дія:
- Олія багата на жирні ненасичені кислоти, які беруть участь у регуляції зволоження та відновлення епідермісу.
- Має регенерувальні властивості. 
— Багате на вітаміни й антиоксиданти, забезпечує природне, ефективне зволоження. 
- Живить і пом'якшує шкіру.
- Позбавляє шкіру від відмерлих клітин.
- Покращує колір обличчя, надає шкірі гарного, здорового кольору.
- Завдяки перевіреним антиоксидантним властивостям, чудово проявляє себе в антивікових косметичних засобах. 
— Особливо корисно для схильної до акне або запаленої шкіри. 
- Вітаміни та поживні речовини, що містяться в олії, відіграють важливу роль у синтезі колагену та в процесі відновлення шкіри.
— Цінне доповнення до асортименту продукції з догляду за шкірою.
- За властивостями сходно з оліями мигдальних горіхів і персикових кісточок.
- Має сонцезахисні властивості.
Цілюща дія: Гарне співвідношення олеїнової та лінолеїнової кислот роблять цю олію дуже цінним харчовим продуктом, що допомагає знизити рівень холестерину в крові запобігти серцево-судинним захворюванням захворювання
Методики застосування: Олія вишневих кісточок чудово підходить для засобів для догляду за шкірою, може бути використана як легка, зволожувальна олія 
- У зволожувальних кремах для обличчя й тіла.
- У anti-aging кремах, сироватках.
- У сонцезахисних кремах і лосьйонах.
- У бальзамах, лосьйонах, тоніках для обличчя й тіла.
- В бальзамах для губ.
- У очисних засобах для обличчя.
- У масках.
- У соляних і цукрових скрабах.
- У засобах для ванн.
- У засобах для масажу.
- У шампунях і гелях для душу.
- В ароматерапії (як олія носій).
- Під час виготовлення мила.
Інше застосування: Використовується в кулінарії, для заправлення салатів тощо.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 73 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner