Кошик
634 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Тулукума (Carapa procera), 10 мл.

98 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 02832
clockВідправка з 07 липня 2024
Рослинна олія Тулукума (Carapa procera), 10 мл.
Рослинна олія Тулукума (Carapa procera), 10 мл.Під замовлення
98 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Ця нерафінована нерафінована олія отримує відповідно до традиційного способу: насіння подрібнюють, утворюючи пасту, яку змішують із киплячою водою для вилучення олії. Потім олію відокремлюють декантацією.

Частина рослини витягнута

семена

Ботанічна назва

Картопа буде протікати

Ботанічна сім'я

Meliaceae

функція

Косметичний інгредієнт

якість

100% чистий і натуральний, незайманий , не дезодорований, без жодної хімічної обробки, косметична якість

Країна походження

секунда (Казаманс) (лот SHV0088) і GPS (лот 18HV0050)

культура

дикий

 

Дикий збір

Інше ім'я

Олія карапа, крабове дерево

Позначення INCI

Олія насіння Carapa procra

Окислювальний потенціал

Дізнайтеся більше про окислювальний потенціал олій і олій...

Інструкція з сортування паковання

Скачать инструкцию по сортировке нашей упаковки

 

СКАЧАТИінструкцію з сортування нашого паковання

 

ЯКІСТЬ

Дата виготовлення

Сентябр 2016 року (лот SHV0088) і вересень 2017 року (лот 18HV0050)

Бажано використовувати до кінця

Берет 2020 року (лот SHV0088) і вересень 2019 року (лот 18HV0050)

На етикетці за номером партії слідує літера, що позначає серію паковання.

Органолептичні властивості

Зовнішній вигляд : рідка олійна рідина з напівтвердою пастою залежно від температури. Якщо олія занадто густа для збирання, помістіть пляшку під струменем гарячої води на кілька секунд, щоб розбавити її. 
Колір : від бежевого до бурштинового. 
Запах : характерний, від насіння, досить помітний запах у разі відчуття в пляшці, зі злегка тваринами нотами, які зникають після нанесення на шкіру або можуть бути замасковані додаванням ефірні олії. 
Сенсорний : багатий. Якщо ви хочете покращити проникнення в шкіру, змішайте її із сухішою олією (шкіра, кукуї, макадамія, фундук...)

щільність

0.93-0.94

склад

Склад більшості жирних кислот — газофазна хроматографія партії SHV0088  :

  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (45,24%)
  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F:  лінолева кислота (22,07%) (омега-6)
  • Насичені жирні кислоти (AGS):  пальмітинова кислота (21,69%) , стеаринова кислота (7,52%)

Склад більшості жирних кислот — газофарбазна хроматографія серії 18HV0050:

  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (53,63%)
  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F:  лінолева кислота (14,58%) (омега-6)
  • Насичені жирні кислоти (AGS):  пальмітинова кислота (21,13%) , стеаринова кислота (7,89%)

Збільшити олеїнову кислоту  : олеїнова кислота походить від латинського «олеум», що означає олія. Цей ліпід є частиною сімейства омега-9. На відміну від омега-3 і 6 омега-9 не класифікуються як незамінні жирні кислоти, тому що організм людини може виробляти їх з інших жирних кислот. Проте вони дуже важливі та беруть участь у правильній серцево-судинній функції. Олеїнова кислота — найпоширеніша довголанцюгова мононенасичена жирна кислота в нашому організмі. Дуже поживний для шкіри, він робить її м'якшою та м'якшою, але водночас більш сяйною.

Інші активні компоненти : неомильні (0,6-2,6%)

  • Лимоноїди та тритерпени: відповідає за дуже гіркий смак олії, антиоксидантів, протизапальних, заспокійливих і протиалергічних засобів, а також засобів проти комах
  • Токофероли та токотрієноли (вітамін Е) : потужні природні антиоксиданти, , які борються з пошкодженнями клітин, викликаними вільними радикалами, ультрафіолетовими променями...
  • Фітостероли (включно з бета-ситостерол і стилігмайстрал) : покращують бар'єрну функцію шкіри та мікроциркуляцію, борються зі старінням шкіри та впливом ультрафіолету, мають заспокійливі та протизапальні властивості.

Умови консервації

Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла та світла.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner